Gym Ruimte Huren

Huur ruimte met state-of-the art equipment voor personal training in onze exclusieve nieuwe locatie in Amsterdam 

Fitnessruimte Elite Trainers
Elite Trainers heeft de beschikking over een ruim assortiment aan plate-loaded machines

Fitness ruimte voor personal trainers

Voel je als een topsporter. In onze gym heerst een sfeer waarin iedereen zich een kampioen waant. Voor freelance personal trainers bieden wij een ruime en uitstekend uitgeruste fitnessruimte, ideaal voor het begeleiden van cliënten. 

Onze faciliteit is voorzien van alle essentiële apparatuur voor krachttraining, waardoor je klanten niets tekortkomen. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit om je trainingssessies te leiden in een omgeving die is ontworpen voor topprestaties. Bij ons staat kwaliteit voorop, zodat jij je volledig kunt focussen op het coachen en motiveren van je cliënten.

7 dagen per week geopend

Bij Elite Trainers heb je als freelancer de mogelijkheid om je eigen klantenbestand te laten groeien. Je huurt de ruimte tegen een vast tarief per cliënt. De ruimte is 7 dagen per week beschikbaar. 

Indien je er ook voor kiest om voor Elite Trainers werkzaam te zijn, nemen we je mee in onze interne opleiding. Je leert cliënten te behandelen volgens de ART (active release technique) en bouwt de anatomische kennis op voor blessurepreventie en herstel. Hiermee voeg je waardevolle tools toe aan jouw ervaring, zodat ook jouw aanbod richting je cliënten groeit.

De ruimte beschikt over Roque rigs & barbells
Elite Trainers VALD HumanTrak
VALD HumanTrak analyseert biomechanische beweging

Beschikking tot VALD performance tests

Bij Elite beschikken we over de meest innovatieve tests voor kracht, balans, explosiviteit, blessures, mobiliteit en beweging. We gebruiken hiervoor de wetenschappelijk onderbouwde software en hardware van VALD Performance, zoals ForceDecks en HumanTrak. Naast Ajax is Elite Trainers de enige partij in Amsterdam die deze analysematerialen aanbiedt.

Deze combinatie van technologieën zorgt voor een ongeëvenaarde precisie in bewegingsbeoordeling en trainingsoptimalisatie, waardoor je de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan jouw cliënten kunt garanderen.

Hiernaast heb je ook beschikking tot InBody-meetapparatuur om de compositie van vet- en spiermassa te analyseren en de resultaten van je training zichtbaar te maken voor je cliënten. 

Where to find us

Elite Trainers Amsterdam
Krommertstraat 10
Amsterdam
sander@elitetrainers.nl

Opening Hours
Monday – Friday: 07:00 – 22:00
Saturday – Sunday: 09:00 – 18:00

De ruimte beschikt ook over een ruim assortiment van plate-loaded machines

Gym ruimte huren?

Plan nu een bezichtiging bij de nieuwe locatie van Elite Trainers in Amsterdam.