Our Pillars

Personal Training from the Inside Out

Personal Training

Aan de basis van resultaat, staat een betrouwbare analyse. 

Om een programma te ontwikkelen wat het beste aansluit bij jouw lichaam en doelen, meten wij met nauwkeurigheid je lichaamsspier- vet analyse, controleren wij mobiliteit blokkades en nemen we een bloedanalyse om te zien welke voedingsstoffen je te kort komt. 

Dit is waar oefening transformeert van routine naar body rocking.

 

Inner Work

Een holistische aanpak betekent naar alle aspecten van welzijn kijken.

Het lichaam en geest als geheel omvat. Alle elementen van het leven, beweging, denken, ademen, slapen en voeding, moeten worden geoptimaliseerd om echt blijvende resultaten te krijgen.

Onze Breathwork sessies; gegeven door experts op het gebied van ademwerk kunnen helpen bij onder andere emotionele blokkades, stress, vermoeidheid en angst. Afhankelijk van je doelen of behoeften, kan ademwerk je helpen dit proces te optimaliseren. Laat spanning los door volledig te ademen en ervaar vrijheid en ruimte in het lichaam. 

 

Manifesting

Met onze mindfulness programma doorbreek je oude patronen, krijg je nieuwe inzichten en kom je in contact met wie je werkelijk bent.

Bij Elite geven we naast een gezond en fit lichaam evenveel om een gezonde geest. We werken van binnenuit naar buiten om de transformatie naar de beste versie van jezelf te optimaliseren. We werken nauw samen met experts op het gebied van Alignment coaching, deze zijn erop gericht om je eigen regie te vergroten, je krijgt inzicht in je patronen en wordt geleerd en geïnspireerd om deze te doorbreken en te transformeren naar een goed vol te houden levensstijl.

 

“Where the mind is willing, the body will follow.”